Nóg meer problemen voor Koeman en Oranje na pijnlijk moment in Londen

Reacties

Micky van de Ven zal in november hoogstwaarschijnlijk niet in actie kunnen komen voor het Nederlands elftal. De centrumverdediger raakte maandagavond geblesseerd tijdens de wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Chelsea.

Nóg meer problemen voor Koeman en Oranje na pijnlijk moment in Londen
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 4
Chelsea
Chelsea

Vlak voor rust ging het mis voor Van de Ven, die tijdens een sprintduel naar zijn hamstring greep (zie video onder). De international die in de vorige interlandperiode tegen Frankrijk debuteerde en ook speelde tegen Griekenland werd meteen naar de kant gehaald bij Tottenham. Het stond 1-1 toen Van de Ven geblesseerd raakte en werd vervangen door Emerson Royal.

Van de Ven zit bij de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman, maar lijkt af te moeten zeggen met een spierblessure. Dit is de volgende dreun voor het Nederlands elftal, spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong lijken ook niet inzetbaar als Oranje speelt om een EK-ticket tegen Ierland en Gibraltar.

Met Van de Ven en De Ligt kan Oranje dus (hoogstwaarschijnlijk) niet beschikken over twee belangrijke centrumverdedigers, maar dat zijn niet de enige personele problemen. Ook Sven Botman van Newcastle United is geblesseerd, net als Jurriën Timber van Arsenal. Voorin zijn er eveneens problemen, met Noa Lang en Memphis Depay als afwezigen. De terugkeer van Cody Gakpo bij Liverpool is dan weer een opsteker voor bondscoach Koeman.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.