Nijkamp weet wie de opvolger moet worden van Jans

Reacties

De zoektocht naar een nieuwe trainer voor FC Cincinnati wordt bemoeilijkt door de coronacrisis. Directeur Gerard Nijkamp weet inmiddels wie het moet worden.

Nijkamp weet wie de opvolger moet worden van Jans
© Pro Shots

Na het veelbesproken ontslag van Ron Jans nam Yoann Damet de honneurs waar in afwachting van een definitieve opvolger. Nijkamp moest geduld betrachten omdat mogelijke buitenlandse kandidaten door de coronacrisis geen bezoek konden brengen aan FC Cincinnati.

Toch heeft Nijkamp duidelijk voor ogen wie de vacature moet gaan vullen. 'Ik denk dat deze kandidaat kan helpen ons naar de volgende fase te brengen, richting ons nieuwe stadion en onze doelen in de toekomst, door spelers beter te maken en zijn kennis en ervaring in deze club te brengen', zei de directeur tegen Cincinnati Enquirer.

Een naam wilde Nijkamp niet geven, al wijzen zijn woorden ook richting Jaap Stam als beoogd coach van FC Cincinnati door in te gaan op de problemen voor een niet-Amerikaanse trainer. 'Het is een feit dat als het een buitenlandse kandidaat is, de grenzen gesloten zijn. Dat geldt ook voor mij.' Nijkamp doet zijn werk vanuit Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.