Nieuwste transferwens van Ronaldo wordt razendsnel de kop ingedrukt

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zichzelf via zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes aangeboden bij Borussia Dortmund, zo beweert BILD donderdagavond. De aanvaller van Manchester United zou graag aan de slag gaan in het Signal Iduna Park. Het enige probleem: Dortmund zit volgens de krant niet op zijn komst te wachten.

Nieuwste transferwens van Ronaldo wordt razendsnel de kop ingedrukt
© Pro Shots

Om meerdere redenen wil BVB niet in zee gaan met Ronaldo. Met zijn jaarsalaris van circa 29 miljoen euro zou hij de verhoudingen flink opschudden in Dortmund. Verder zou de komst van Ronaldo de ontwikkeling van Youssoufa Moukoko in de weg zitten, zo vreest de club. In twee van de drie officiële wedstrijden die Dortmund dit seizoen speelde had Moukoko een basisplaats. Ronaldo is met zijn 37 jaar bovendien te oud, oordeelt Dortmund.

Enkele weken geleden had de Bundesliga-club een nieuwe spits nog goed kunnen gebruiken. Omdat bij Sébastien Haller teelbalkanker werd vastgesteld, moest de club op zoek naar een vervanger. De 34-jarige Anthony Modeste werd overgenomen van 1. FC Köln en inmiddels is de noodzaak om een nieuwe spits te strikken dus verdwenen.

Dortmund sluit aan bij een alsmaar groeiende lijst van clubs die de kans hebben laten liggen om Ronaldo te strikken. De Portugese vedette zou tevergeefs zijn aangeboden bij Atlético Madrid, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München, Internazionale, AC Milan en Chelsea. Hij zint op een vertrek bij Manchester United, maar het blijft dus de vraag of een club gaat toehappen die ook voldoet aan de wensen van Ronaldo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.