Nieuweling White tot tranen geroerd door Engelse voorselectie

Reacties

Engeland-bondscoach Gareth Southgate maakte met zijn voorlopige EK-selectie Ben White een zeer gelukkig man. De verdediger van Brighton & Hove Albion was zijn emoties niet de baas.

Nieuweling White tot tranen geroerd door Engelse voorselectie
© Pro Shots

White (23) was meer dan aangenaam verrast met zijn uitverkiezing. De 23-jarige verdediger heeft geen ervaring met vertegenwoordigende teams, laat staan met The Three Lions. En dus was het een grote schok toen hij vernam dat hij in de 33-koppige voorselectie van Engeland zat.

'Ik werd gebeld toen ik uit eten was. Ik geloofde het gewoon niet', keek White bij Sky Sports terug op het gelukzalige moment. 'Daarna belde ik direct mijn moeder. Ik moest huilen, zij moest huilen. Mijn vader en zussen waren er. Ik ging zitten en heb een uur gehuild, ik kon het niet geloven. Ik besef het nog niet helemaal.'

De verrassing was groot omdat hij het belletje simpelweg ook niet meer verwachtte. 'Ik dacht dat je veel eerder gebeld zou worden. Mij was verteld dat je gebeld zou worden, ver doordat de selectie bekend werd gemaakt. Toen dat telefoontje kwam, was ik in de wolken en geschokt.'

Het is nog de vraag of White ook de laatste schifting overleeft. Maar deze ervaring nemen ze hem niet meer af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.