Engelse voorselectie: Southgate herstelt de EK-hoop van Alexander-Arnold

Reacties

De Engelse bondscoach Gareth Southgate heeft dinsdag zijn voorselectie voor het aankomende EK bekendgemaakt. Trent Alexander-Arnold keert terug bij de groep, nadat de rechtsback van Liverpool tijdens de vorige interlandperiode nog buiten de boot was gevallen.

Engelse voorselectie: Southgate herstelt de EK-hoop van Alexander-Arnold
© Pro Shots

De verbazing in Engeland was groot toen Southgate Alexander-Arnold niet opriep voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino, Albanië en Polen. De rechtsback van Liverpool benutte de laatste weken van het seizoen om zich weer in de kijker te spelen en mag nu weer hopen op EK-deelname. De Engelse voorselectie bestaat uit 33 man; er moeten dus nog zeven namen weggestreept worden.

In de voorselectie zitten vier spelers die nog geen enkele interland voor Engeland hebben gespeeld. Dit zijn Sam Johnstone, Aaron Ramsdale, Ben White en Ben Godfrey. Eric Dier van Tottenham Hotspur is de meest verrassende naam die ontbreekt. Ook Dele Alli, Patrick Bamford en Danny Ings staan niet op de lijst.

Engeland zit voor het EK ingedeeld in Groep D en speelt daarin tegen Zweden (13 juni), Schotland (18 juni) en Tsjechië (22 juni). Al deze wedstrijden worden afgewerkt op Wembley.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.