Nieuwe WK-hoop voor Ziyech en Mazraoui: 'Villas-Boas in gesprek'

Reacties

De storm over de positie van bondscoach van Marokko is nog niet gaan liggen. De aanwezigheid van André Villas-Boas in Rabat heeft de geruchtenmolen harder doen draaien.

Nieuwe WK-hoop voor Ziyech en Mazraoui: 'Villas-Boas in gesprek'
© Pro Shots

Vahid Halilhodzic is de huidige bondscoach van Marokko, maar hij ligt ondanks de succesvolle jacht op een WK-ticket onder vuur. De bond achtte het vorige week noodzakelijk om met een statement te reageren op de geruchten over een ontslag van de Bosniër.

De ontkenning van een direct vertrek heeft niet kunnen verhinderen dat er nog steeds wordt gespeculeerd over een wisseling van de wacht bij De Leeuwen van de Atlas. Sterker nog, er wordt geopperd dat die op korte termijn kan gaan plaatsvinden.

Volgens Portugese media zijn de eerste contacten gelegd met Villas-Boas om het over te nemen van Halilhodzic. De trainer is na zijn vertrek bij Olympique Marseille in 2021 beschikbaar voor een nieuwe klus.

De komst van een nieuwe bondscoach biedt kansen voor Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui om toch met Marokko naar het WK te gaan. Halilhodzic had de twee buiten zijn selectie gehouden vanwege hun vermeende slechte mentaliteit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.