Nieuwe tegenslag voor opponent Oranje Leeuwinnen: keeper breekt been

Reacties

Engeland heeft in aanloop naar het halve finaleduel met Nederland op het EK voor vrouwen een fikse tegenvaller te verwerken gekregen. Keeper Karen Bardsley mist namelijk de confrontatie op donderdag, omdat ze haar been heeft gebroken.

Nieuwe tegenslag voor opponent Oranje Leeuwinnen: keeper breekt been

Bardsley blesseerde zich tijdens de kwartfinale tegen Frankrijk, die Engeland met 1-0 won met dank aan Jodie Taylor. De onfortuinlijke diagnose zorgt ervoor dat niet zij, maar Siobhan Chamberlain in Enschede op doel zal staan.

De keeper is de tweede vaste basiskracht die ontbreekt tijdens het duel met de Oranje Leeuwinnen. Middenvelder Jill Scott kijkt toe vanwege een schorsing.

De aftrap van de tweede halve finale van het toernooi is donderdagavond om 20.45 uur in de Grolsch Veste. Om 18.00 uur beginnen Denemarken en Oostenrijk aan de eerste wedstrijd bij de laatste vier.

Mis niets van het EK Vrouwen

Wil jij de komende maand alles lezen over het EK Vrouwen in Nederland? Dan is deze aanbieding iets voor jou. Voor slechts één euro word je de komende maand lid van VI PRO en krijg je toegang tot alle interviews met en analyses over de Oranje Leeuwinnen.

Klik hier om direct je voordelige proefabonnement af te sluiten.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.