Nieuwe nachtmerrie dreigt voor scorende Siem de Jong

Reacties

Siem de Jong staat opnieuw aan de kant met een blessure. Zijn treffer voor Sydney FC was het begin van mogelijk weer een revalidatie.

Nieuwe nachtmerrie dreigt voor scorende Siem de Jong

Blessureleed vormt een rode draad door de carrière van De Jong. Ook zijn Australische avontuur is niet ontdaan van fysieke problemen. Zijn start werd verziekt door een hamstringblessure, die hem een maand buitenspel zette. Nu wacht de Ajax-huurling opnieuw een absentie.

De wedstrijd tegen Wellington Phoenix begon nog goed voor De Jong. Halverwege de eerste helft opende hij van dichtbij de score voor Sydney FC. Het was zijn laatste actie van de wedstrijd. Na zijn treffer verliet hij geblesseerd het veld.

Een overtreding van Andrew Durante bij de goal bracht de pijn op het gezicht van De Jong. Een wissel bleek daardoor noodzakelijk. 'Siem kreeg een tik van achteren en hoorde een krak', zei trainer Steve Corica. Het duel met Melbourne Victory gaat De Jong sowieso missen. 'We zijn niet zeker wat het is, maar het is waarschijnlijk de knie. Ik geloof dat zijn enkel ook geraakt is. Hij zal zaterdag zeker niet spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. de Jong
Meer over S. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.