Nieuwe Houdini-act Inter dankzij rake knal Brozovic

Reacties

Internazionale heeft opnieuw in extremis toegeslagen. Marcelo Brozovic bezorgde de ploeg van trainer Luciano Spalletti op bezoek bij Sampdoria in de slotseconden de overwinning.

Nieuwe Houdini-act Inter dankzij rake knal Brozovic
Sampdoria
Sampdoria
0 - 1
Internazionale
Internazionale

Afgelopen transferperiode gaf Inter vele miljoenen uit om de selectie te versterken, maar na vier competitieduels had de club uit Milaan slechts vier punten bij elkaar gesprokkeld. In de Champions League startte Spalletti's afgelopen dinsdag dan wel weer goed met een 2-1 zege op Tottenham Hotspur.

Stefan de Vrij zorgde tegen Tottenham kort voor tijd voor de assist bij de winnende treffer, maar vier dagen later in Genua kreeg de verdediger net als Ivan Perisic rust. Vanaf de bank zag de ex-Feyenoorder zijn ploeg opnieuw ploeteren. Kort voor rust leken de bezoekers echter op voorsprong te komen. Radja Nainggolan schoot van afstand knap raak, maar na raadpleging van de VAR werd het doelpunt afgekeurd omdat Mauro Icardi eerder buitenspel zou hebben gestaan.

In de tweede helft kon Inter opnieuw niet echt een vuist maken. Toch eindigde de wedstrijd spectaculair. Kort voor tijd schoot Kwadwo Asamoah vanuit het niets binnen, maar opnieuw ging het feest niet door na raadplegen van de VAR. De videoscheidsrechter keurde in de extra speeltijd ook nog een treffer van Sampdoria af, waardoor de wedstrijd leek te eindigen zonder doelpunten. In extremis zorgde Brozovic echter voor de overwinning van Inter.

Internazionale heeft door de overwinning nu zeven punten uit vijf duels, waarmee het zevende staat in de Serie A. Sampdoria staat vanwege een beter doelsaldo één plek hoger. Op woensdag 3 oktober gaat Inter op bezoek bij PSV in de groepsfase van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.