Nieuw seizoen, nieuwe kansen: Ancelotti bevestigt aanblijven Hazard

Reacties

Eden Hazard speelt ook volgend seizoen in het shirt van Real Madrid. Dat heeft trainer Carlo Ancelotti bevestigd op een persconferentie. Zo krijgt Hazard een nieuwe kans om zich te laten zien in Spanje.

Nieuw seizoen, nieuwe kansen: Ancelotti bevestigt aanblijven Hazard
© Pro Shots

Sinds hij in 2019 voor ruim honderd miljoen euro overkwam van Chelsea kreeg Hazard het geen enkel seizoen voor elkaar om meer dan twintig wedstrijden te spelen in La Liga. Ook dit seizoen blijft de teller steken op maximaal negentien duels in de Spaanse competitie.

Het zorgt juist voor motivatie bij de Belg, die nog twee jaar onder contract staat bij Real Madrid. 'We hebben het niet over een vertrek gehad', stelde Ancelotti voor de competitiewedstrijd tegen Cádiz. 'Zijn plan is glashelder: hij blijft en doet dat met een geweldige motivatie. Hij weet dat hij geen goede tijd achter de rug heeft in de afgelopen jaren en hij wil zijn kwaliteiten laten zien. Hij blijft', bevestigde de Italiaanse succescoach andermaal.

Hazard kwam op 19 februari voor het laatst in actie namens Real Madrid, het lijkt er dan ook niet op dat de aanvaller nog een rol van betekenis kan spelen in de laatste weken van het seizoen. Kampioen Real Madrid speelt nog twee competitiewedstrijden dit seizoen, Cádiz en Real Betis. Op 28 mei sluit De Koninklijke het seizoen af met de Champions League-finale tegen Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.