Nieuw Go Ahead Eagles-hoofdstuk lonkt voor Mulenga

Reacties

Jacob Mulenga sluit komende week weer aan bij de selectie van Go Ahead Eagles. De 37-jarige aanvaller is met de club in verregaande onderhandeling over een nieuw contract.

Nieuw Go Ahead Eagles-hoofdstuk lonkt voor Mulenga
© Pro Shots

Mulenga sloot vorig seizoen in oktober officieel aan bij Go Ahead nadat hij een flinke periode zonder team zat. De spits kwam in totaal tot 28 optredens in de Keuken Kampioen Divisie en scoorde zes keer. Met Mulenga vaak in de rol van invaller lukte het de ploeg van trainer Kees van Wonderen om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen door als tweede te eindigen achter kampioen SC Cambuur.

Go Ahead is druk bezig de selectie aan te vullen voor de rentree in de Eredivisie. De proefperiodes van aanvaller Giovarny Sluiter en verdediger Osvaldo Forestero zijn met een week verlengd. Van proefspeler Moritz-Broni Kwarteng is afscheid genomen, hij wil elders aan de slag gaan.

Met Mulenga komt er in ieder geval weer een flinke dosis ervaring bij de selectie. Hij speelde vijf seizoenen in de Eredivisie voor FC Utrecht en scoorde in de competitie in totaal 37 keer voor de Utrechters. Na avonturen in China koos de 43-voudig Zambiaans international vorig jaar dus voor een terugkeer op de Nederlandse velden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.