Go Ahead Eagles haalt bij Hamburger SV nieuwe aanvaller op

Reacties

Go Ahead Eagles gaat met Ogechika Heil de Eredivisie in. De vleugelaanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Hamburger SV.

Go Ahead Eagles haalt bij Hamburger SV nieuwe aanvaller op
© Pro Shots

Heil is een twintigjarige Duitser met Nigeriaanse roots, die werd opgeleid bij HSV. Hij debuteerde in januari van dit jaar in het eerste elftal en kwam uiteindelijk tot zes (veelal) korte invalbeurten. Bij Go Ahead wil Heil, die op beide flanken uit de voeten kan, nu wat meer vlieguren gaan maken.

'Ik ben heel blij dat ik dit seizoen voor Go Ahead Eagles speel', zegt Heil op de website van Go Ahead. 'Voordat de club interesse in me toonde, was me eerlijk gezegd nog niet veel bekend over Go Ahead Eagles. Maar inmiddels ben ik steeds meer over de club te weten gekomen. Ik ben geweldig ontvangen door de club en ben superblij om in Deventer te zijn.'

Technisch manager Paul Bosvelt had Heil al een tijdje in zijn vizier. 'Hij is een kleine, maar snelle en fysiek sterke speler die een actie in huis heeft. Bij Go Ahead Eagles krijgt hij de kans om meer wedstrijden te spelen als aanvaller', aldus de bestuurder.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.