'Nieuw contract Messi bij Barcelona verder weg dan ooit'

Reacties

De soap rond het contract van Lionel Messi heeft volgens Spaanse media een nieuwe radicale ommezwaai gekregen. De Argentijnse sterspeler zou verder verwijderd van het vernieuwen van zijn contract zijn dan ooit tevoren.

'Nieuw contract Messi bij Barcelona verder weg dan ooit'
© Pro Shots

Dat melden Marca en radiostation RAC1. Messi zou niet blij zijn met de samenstelling van de selectie en de clubleiding deze donderdag op de hoogte hebben gebracht, inclusief voorzitter Joan Laporta. De onderhandelingen hadden deze week moeten worden afgerond, maar zouden nu op een punt zijn aanbeland dat het vrijwel onmogelijk is geworden dat de 34-jarige wereldster bij Barcelona blijft. Ook de bepalende spelers in de selectie zouden al zijn geïnformeerd.

Opmerkelijk genoeg komen de Catalaanse sportkranten donderdagavond met een heel andere update. Mundo Deportivo stelt dat Barcelona er nog steeds alle vertrouwen in heeft dat het nieuwe contract van Messi binnen 24 uur wordt rondgemaakt. Alleen een paar laatste details staan een deal nog in de weg. De clubleiding erkent dat er een paar hobbels zijn geweest die voor vertraging zorgen, maar Laporta zou de kwestie persoonlijk afhandelen met Messi's vader Jorge.

Messi is inmiddels al ruim een maand transfervrij, nu Barcelona er maar niet in slaagt zijn nieuwe contract rond te maken. Door de financiële problemen moesten de Catalanen door de regelgeving van La Liga ruimte maken in het salarishuis, wat tot nu toe maar mondjesmaat is gelukt. Tot nu toe wees niets erop dat het niet tot een akkoord zou komen over het verlengen van de samenwerking. Door het bericht van het in Madrid gezetelde Marca nemen de twijfels weer toe.

Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.