Nieuw contract maakt van Hernández grootverdiener

Javier Hernández heeft zijn handtekening onder een nieuw vijfjarig contract gezet bij Manchester United. De Mexicaanse aanvaller schaart zich daarmee onder de grootverdieners bij de Engelse topclub.

Nieuw contract maakt van Hernández grootverdiener

De exacte details over de nieuwe verbintenis werden niet openbaar gemaakt, maar dat Hernández beloond is voor zijn uitstekende eerste seizoen in Manchester is duidelijk. De Mexicaan maakte twintig treffers voor de formatie van Sir Alex Ferguson. United liet tijdens de onderhandelingen al blijken de spectaculaire ontwikkeling van de 23-jarige te willen belonen.

'Javier werd niet slecht betaald, maar het was zijn eerste contract. Met alle respect, maar het was niet te vergelijken met het contract van Wayne Rooney of Nani. Ik kan zeggen dat het nieuwe contract ons tevreden stemt', aldus zaakwaarnemer Eduardo Hernández.

Hoewel Real Madrid genoemd werd als geïnteresseerde club, is er van een vertrek bij Manchester volgens de agent nooit sprake geweest.

Manchester United bood in de laatste twaalf maanden liefst dertien spelers een nieuwe verbintenis aan. Danny Welbeck kan één dezer dagen ook een nieuwe aanbieding verwachten, terwijl Tom Cleverley onlangs een nieuw vierjarig contract overeen kwam. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's