Nieuw borstbeeld voor Ronaldo, krankzinnige ontknoping in Georgië

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nieuw borstbeeld voor Ronaldo, krankzinnige ontknoping in Georgië

• Eerherstel voor Cristiano Ronaldo. Afgelopen maart werd er op Madeira, het eiland waar hij geboren is, een merkwaardig borstbeeld van hem onthuld dat wereldwijd de wenkbrauwen deed fronsen. Op social media werd het standbeeld veelvuldig beschimpt. Nu is er op 'Aeroporto Cristiano Ronaldo' een nieuw beeld onthuld. 

• Een krankzinnige ontknoping op de laatste speeldag in Georgië. De nummer één Dinamo Tbilisi (blauw) krijgt nummer twee Torpedo Kutaisi (groen) op bezoek. Kutaisi moet winnen om kampioen te worden en staat ook lange tijd met 0-1 voor. Dan breekt de blessuretijd aan en gaat de spits van Dinamo wel erg makkelijk naar de grond: penalty.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ter Stegen doet het fantastisch, dus moet ik het laten zien op de momenten die ik krijg. Ik ga er alles aan doen om in de beker te presteren en als hij een steekje laat vallen, zorg ik dat ik er sta. Hij hoort bij de beste keepers van de wereld, dus het zou stom zijn om te zeggen dat ik moet spelen.'
Jasper Cillessen is niet bezig met een transfer ondanks zijn reserverol bij Barcelona. De international begrijpt dat zijn coach Ernesto Valverde voor de Duitse goalie kiest. (Ziggo Sport)

'Over twee weken ben ik terug bij de groep. Dat wordt ontzettend lastig vanwege de hoeveelheid training die ik daarvoor moet verrichten, maar ik ga elke dag ontzettend hard mijn best doen om zo snel mogelijk terug te keren.' 
Ousmane Dembélé is op de weg terug. De recordaankoop van Barcelona is naar eigen zeggen over twee weken weer fit. (Canal+)

'In de laatste minuut leverde hij nog strijd alsof het de eerste minuut was. Sommige jongens zoeken hun grenzen op, terwijl andere spelers met meer talent dat niet doen. Romelu is voor mij dus fantastisch en het kan me niet schelen dat hij niet gescoord heeft.' 
• José Mourinho is zeer te spreken over het spel van zijn spits Romelu Lukaku. Vandaag werd overigens bekend dat de Portugese manager voorlopig nog meer kan genieten van de Belg: Lukaku krijgt geen schorsing opgelegd voor natrappen tijdens het duel met Brighton & Hove Albion.

'Ik kan niet wachten om weer voor The Kop te spelen.'
Dirk Kuijt keert volgend jaar maart eenmalig terug op Anfield. De oud-speler van onder meer Feyenoord komt dan in actie tijdens een benefietwedstrijd tussen de legendes van Liverpool en Bayern München.

Rodrigo opende zondagavond na een uur de score namens Valencia tegen Barcelona. Dat vierde 26-jarige Spanjaard met een mooi eerbetoon aan Jaume Orti. De overleden voorzitter van Los Che droeg een oranje pruik wanneer Valencia werd gehuldigd.

• Het spookdoelpunt van Lionel Messi tegen Valencia was zondag hét gespreksonderwerp achteraf. Het schot van de Argentijn was zeer duidelijk over de doellijn, maar dat werd niet waargenomen door de arbitrage. Gary Lineker (ex-Barcelona) kan niet begrijpen dat er nog geen videoscheidsrechter is in La Liga.

• De Barcelona-spelers lieten zich vooraf overigens van hun beste kant zien met een steunbetuiging aan Eduardo 'Toto' Berizzo. De Sevilla-trainer lijdt aan prostaatkanker.

• Au! Liverpool-middenvelder Alex Oxlade-Chamberlain ging undercover om zijn eigen tenue te verkopen, maar dat verliep niet helemaal volgens plan.

'Ik moet mijn verontschuldigingen aanbieden aan mijn ploeggenoten, onze coach en onze fans. Ik betreur dit moment ten zeerste. We worstelden met elkaar en ik probeerde hem met mijn arm te blokkeren, maar het ziet er slecht uit op de tv-beelden'
Daniele de Rossi misdroeg zich zondag in het uitduel met Genoa. De AS Roma-middenvelder duwde zijn hand in het gezicht van Gianluca Lapadula en kreeg daarvoor - na raadplegen van de videoscheidsrechter - een rode kaart. Genoa kreeg bovendien een strafschop, die Lapadula zelf benutte. De Rossi heeft nu zijn excuses aangeboden voor die actie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.