Niet te stoppen FC Dordrecht slaat wéér toe met De Graafschap-sterkhouder

Reacties

FC Dordrecht is niet te stoppen op de transfermarkt. De hekkensluiter van het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen dendert door en heeft Toine van Huizen verrassend gepresenteerd als volgende aanwinst.

Niet te stoppen FC Dordrecht slaat wéér toe met De Graafschap-sterkhouder
© Pro Shots

De Schapenkoppen waren vorig seizoen de allerslechtste club uit het betaald voetbal, en dus moest er iets veranderen aan De Krommedijk. Zo werd trainer Michele Santoni aangesteld, waarna er vrijdag in één klap acht spelers werden gepresenteerd. Stijn Meijer, Ibrahim Cissokko, Emir Biberoglu, Pascu, Alessio Miceli, Tim Hölscher, Mauro Savastano en Ruggero Mannes tekenden allemaal bij FC Dordrecht, dat volop bezig is met de wederopbouw.

In dat proces is de 31-jarige Van Huizen de volgende bouwsteen. Hij werd opgeleid door AZ, speelde lange tijd voor Telstar en kort voor Sparta Rotterdam, voordat hij in 2019 naar KKD-topclub De Graafschap verhuisde. Twee keer mislukte zijn promotiemissie met die club, door achtereenvolgens corona en een ineenstorting in de play-offs, waarna hij nu dus overstapt naar FC Dordrecht.

Opvallend, aangezien Van Huizen afgelopen seizoen nog in 36 van de 38 competitieduels basisspeler was bij De Superboeren. FC Dordrecht is dolblij met de aanwinst, die omschreven wordt als 'een winnaar'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.