Niet ingeschreven Koundé 'extreem gefrustreerd', Dest ontbreekt

Reacties

Barcelona kan zondag tegen Real Sociedad niet beschikken over Jules Koundé. De club uit Catalonië is er definitief niet in geslaagd om de verdediger in te schrijven, tot onbegrip van Koundé zelf.

Niet ingeschreven Koundé 'extreem gefrustreerd', Dest ontbreekt
Real Sociedad
Real Sociedad
1 - 4
Barcelona
Barcelona

Barcelona nam de 23-jarige Fransman eind juli voor ongeveer vijftig miljoen euro, exclusief bonussen, over van Sevilla. Vervolgens stelde Barcelona alles in het werk om financiële ruimte te creëren om Koundé in te kunnen schrijven.

'We wachten erop, maar we hebben nog tijd. Morgen brengen we de selectie naar buiten. Nu staat hij op stand-by. Er is niets nieuws te melden', zei trainer Xavi op de persconferentie vrijdag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Koundé is er echter definitief niet bij. Sport meldt dat de aanwinst 'extreem gefrustreerd' is en dat hij dat de club ook duidelijk heeft gemaakt. Barcelona zou Koundé hebben verzekerd dat hij volgende week zondag wél kan spelen tegen Real Valladolid, ook als er tussentijds geen spelers meer vertrekken.

Naast Koundé ontbreekt ook Sergiño Dest in de wedstrijdselectie. Memphis Depay, Frenkie de Jong en Pierre-Emerick Aubameyang kunnen wel speelminuten maken. Sergio Busquets is geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.