Neymar voedt geruchten met uitspraak over Messi

Reacties

Het gaat al maanden over de toekomst van Lionel Messi bij Barcelona en aangezien het contract van de Argentijn komende zomer afloopt zal het er ook nog lang over blijven gaan. Neymar deed er woensdagavond nog een schepje bovenop door zijn wens uit te spreken om weer met Messi op het veld te staan, zonder erbij te zeggen bij welke club dat moet gebeuren.

Neymar voedt geruchten met uitspraak over Messi
© Pro Shots

Neymar werd sinds zijn vertrek van Barcelona naar Paris Saint-Germain in 2017 gelinkt aan een terugkeer naar Catalonië, waar Messi en Luis Suárez ervan zouden hebben gebaald dat de Braziliaan vertrok. Voor Barça lijkt een terugkeer van Neymar echter niet haalbaar. Om de wens van de aanvaller te laten uitkomen, zal Messi waarschijnlijk naar hem moeten komen.

'Ik wil weer met Messi voetballen', was Neymar na Manchester United-PSG (1-3) tegen ESPN duidelijk. 'Ik wil weer met hem genieten op het veld. Volgend seizoen moeten we dat echt laten gebeuren. Waar Messi moet spelen? Dat maakt me niet uit. Hij mag desnoods op mijn plek spelen, dan ga ik wel ergens anders staan.'

Messi leek afgelopen zomer al te gaan vertrekken bij Barcelona uit onvrede met de clubleiding. Hij bleef, maar dat ging uiteindelijk wel ten koste van voorzitter Josep Maria Bartomeu. Het heeft er niet voor gezorgd dat de geruchten ophielden. Manchester City zou zelfs al met de Argentijn gesproken hebben. PSG wil de Engelsen concurrentie bieden in de strijd om Messi. 'We zullen hem met open armen ontvangen', voegde Messi's landgenoot Leandro Paredes woensdag nog toe.

Leven na Messi: 'De ideale spits voor Barcelona is Olivier Giroud'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.