Neymar vliegt uit de bocht: Braziliaan laat zich meteen gaan in Saoedi-Arabië

Reacties

Neymar heeft zich in Saoedi-Arabië al van zijn slechtste kant laten zien. De Braziliaan liet zich op bijzonder onsportieve wijze gaan in zijn tweede wedstrijd voor Al-Hilal. Dat gebeurde in de Aziatische Champions League.

Neymar vliegt uit de bocht: Braziliaan laat zich meteen gaan in Saoedi-Arabië
© SSC
Al Hilal
Al Hilal
1 - 1
Navbahor
Navbahor

Afgelopen zomer verruilde Neymar de Europese velden voor een contract in het Midden-Oosten. Hij verliet Paris Saint-Germain en tekende een lucratief contract bij Al-Hilal. Heel lekker in zijn vel lijkt hij echter nog niet te zitten.

In het duel met het Oezbeekse Navbahor Namangan kreeg Neymar zijn eerste basisplaats bij zijn nieuwe club. Met gelouterde spelers als Rúben Neves, Malcom en Aleksandar Mitrovic aan zijn zijde moest resultaat geboekt worden tegen de nietige opponent. Er lukte echter vrij weinig bij het kapitaalkrachtige Al-Hilal.

Door een treffer van de Georgiër Toma Tabatadze leek een stunt van de Oezbeken lange tijd in de maak. Dat zorgde voor veel frustraties, ook bij Neymar. De Braziliaan baarde bij een vrije trap opzien door een bal snoeihard op een speler te schieten, die na een duwtje van de ster op de grond lag.

Hoewel Neymar zich liet gaan, bleef hij op het veld staan. Beslissend was hij niet, maar in blessuretijd zag hij Al-Hilal toch ternauwernood nog een nederlaag voorkomen. Verdediger Ali Al-Boleahi kon de gelijkmaker maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.