Neymar reageert op uitlatingen ex-teamgenoot Meunier: 'Hij praat te veel'

Reacties

Neymar heeft op Instagram een reactie gegeven op een interview van Thomas Meunier met Kicker. Daarin vertelde de ex-verdediger van Paris Saint-Germain dat de Braziliaan in Parijs lang niet meer de Neymar is van Barcelona.

Neymar reageert op uitlatingen ex-teamgenoot Meunier: 'Hij praat te veel'

'Ik moet toegeven dat ik een groot fan van Neymar was toen hij bij Barcelona speelde', zei Meunier, die PSG in de zomer van 2020 verliet voor Borussia Dortmund, tegenover Kicker. 'De remontada in de kwartfinale van de Champions League (Barcelona-PSG in 2017, red.) was zijn verdienste. Als ik toen tien jaar oud was, had ik een poster van hem in mijn slaapkamer gehad. Maar bij PSG verloor hij zijn magie.'

Meunier speelde tussen 2016 en 2020 voor PSG en deelde gedurende drie seizoenen de kleedkamer met Neymar. De Braziliaan kreeg de uitlatingen van zijn voormalig teamgenoot mee en reageerde vervolgens op Instagram: 'Die jongen praat te veel', schreef Neymar. De boodschap werd gevolgd door een lachende emoticon.

De reactie van Neymar op Instagram in een verwijzing naar het interview van Meunier met Kicker.
De reactie van Neymar op Instagram in een verwijzing naar het interview van Meunier met Kicker.

In hetzelfde interview ging Meunier ook dieper in op de achtergrond van zijn vertrek bij PSG. 'Ik werd buitenspel gezet door Leonardo, toen sportief directeur, omdat ik mijn contract niet wilde verlengen. Mijn vrouw, mijn kinderen en ikzelf hielden allemaal van de stad. Het was dus moeilijk om te vertrekken. Toen ik in 2020 bij Dortmund aankwam, had ik een aantal moeilijke maanden achter de rug', aldus Meunier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.