Neymar ontkent opmerkelijk verzoek: 'Stop hiermee'

Reacties

Neymar heeft ontkend dat er spanningen zijn tussen hem en zijn trainer Jorge Jesus bij Al-Hilal. Grote mediakanalen in Spanje en Italië pakten uit met het nieuws dat Neymar naar de clubleiding was gestapt met het verzoek om Jesus te laten ontslaan, maar dit bestempelt de Braziliaan als 'fake news'.

Neymar ontkent opmerkelijk verzoek: 'Stop hiermee'
© Pro Shots

Het is wachten op het eerste doelpunt van Neymar sinds zijn vertrek naar Saoedi-Arabië, maar er zijn al wel genoeg relletjes geweest. Zo uitte hij zich op zeer onsportieve wijze in zijn tweede wedstrijd voor Al-Hilal en zou de relatie tussen hem en zijn trainer niet goed zijn. Dit laatste klopt dus niet volgens Neymar zelf.

'Leugens', begint de Braziliaan aan zijn post op social media. 'Jullie moeten stoppen met het geloven van deze onzin. Dit soort kranten, met miljoenen abonnees, mogen niet doorgaan met het publiceren van nepnieuws. Met alle respect, ik vraag om ermee te stoppen. Het is erg respectloos', vindt Neymar.

De Braziliaanse aanvaller, sinds de afgelopen interlandperiode topscorer van Brazilië, staat op dit moment tweede met Al-Hilal in de Saudi Pro League. De club is nog ongeslagen, maar heeft wel een punt minder dan Al-Ittihad.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.