Neymar laat zich gaan en deelt tik uit aan fan

Reacties

Mogelijk komt Neymar opnieuw in de problemen. Een dag nadat de UEFA hem had bestraft voor een tirade op social media ging de Braziliaanse voetballer van Paris Saint-Germain opnieuw over de schreef. Ditmaal kon hij zijn handen niet thuishouden toen een filmende supporter hem provoceerde.

Neymar laat zich gaan en deelt tik uit aan fan

Het gebeurde na de verloren bekerfinale van PSG. Tegen Stade Rennes gaf de kampioen van Frankrijk een 0-2 voorsprong weg, waarna de penalty's slechter werden genomen dan de middenmoter. Na afloop liepen de spelers door het publiek richting de plek van de huldiging.

Voor veel fans aanleiding om de mobiele telefoon erbij te pakken voor een filmpje, maar daar was Neymar niet van gediend. Op een video vanuit het publiek is te zien dat hij de telefoon van de fan wegslaat en hem daarna een tik in het gezicht geeft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De supporter in kwestie heeft zelf ook een video online gegooid (zie onderaan) en daaruit blijkt dat de man aan het provoceren was. Toch zal de tuchtcommissie van de Franse voetbalbond niet blij zijn met de actie van Neymar en wacht hem mogelijk opnieuw een zware straf.

Afgelopen vrijdag werd al bekend dat Neymar gestraft wordt voor zijn tirade op Instagram na afloop van de uitschakeling in de Champions League tegen Manchester United. De arbitrage moest het ontgelden en de UEFA besloot om Neymar voor drie duels te schorsen. Daardoor mist hij de helft van de groepswedstrijden in de komende editie van het elitetoernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jeugd
Neymar haalde na de wedstrijd nog uit naar de selectie van PSG. Vooral de aanstormende talenten moesten het ontgelden. 'Zij praten meer dan dat ze luisteren, dat hoort eigenlijk omgekeerd te zijn. Ze voorzien de oudere spelers altijd van repliek, dat geldt ook voor de trainer. Op die manier worden we natuurlijk nooit succesvol, er hoort meer respect te zijn voor de ervaren spelers in de selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.