'Neymar clasht met trainer en stapt naar bestuur met opmerkelijk verzoek'

Reacties

Van een gelukkig huwelijk tussen Neymar en Al-Hilal is nog geen sprake. De 31-jarige Braziliaan zou flink overhoop liggen met trainer Jorge Jesus.

'Neymar clasht met trainer en stapt naar bestuur met opmerkelijk verzoek'
© Pro Shots

De gemoederen zouden zo hoog zijn opgelopen, dat Neymar volgens verschillende buitenlandse media naar het bestuur van de club uit Saoedi-Arabië zijn gestapt met het verzoek om Jesus te ontslaan. De Portugese oefenmeester voorzag Neymar op zijn beurt van commentaar op zijn gedrag.

Neymar uitte zich vorige week op bijzonder onsportieve wijze in zijn tweede wedstrijd voor Al-Hilal. Dat gebeurde in de Aziatische Champions League. Na de wedstrijd tegen Navbahor Namangan (1-1) zouden Neymar en Jesus stevig zijn geclasht vanwege het gedrag van de Braziliaanse superster.

In de Saudi Pro League is Al-Hilal nog ongeslagen. Afgelopen donderdag speelde het gelijk tegen Dhamk (1-1). De bijdrage van Neymar bleeft tot nog toe beperkt tot twee assists in drie officiële duels voor de club uit het Midden-Oosten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.