Newcastle United heeft eindelijk beet bij Willems

Reacties

Jetro Willems heeft zijn transfer te pakken. Newcastle United, dat al twee keer eerder probeerde de Nederlander binnen te halen, neemt de linksback per direct over van Eintracht Frankfurt.

Newcastle United heeft eindelijk beet bij Willems

De 25-jarige Willems wordt in eerste instantie gehuurd, maar de Engelsen hebben ook een optie tot koop bedongen. Manager Steve Bruce is bijzonder blij met de komst van de ex-PSV'er. 'Jetro neemt heel veel ervaring met zich mee. Ik ben erg blij met hem. Hij heeft al veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en brengt kwaliteit.'

Eerder vandaag meldde Eintracht Frankfurt al dat Willems toestemming had gekregen om het trainingskamp te verlaten om een transfer af te ronden, waarna VI meldde dat het om Newcastle United ging. Vervolgens ging het snel en tekende Willems na een medische keuring zijn contract.

Willems staat al jaren op de scoutingslijst van Newcastle, dat hem in het verleden twee keer probeerde weg te halen bij PSV. Dat lukte destijds niet, maar nu gaat de 22-voudig international alsnog voor The Magpies spelen. Daar hoopt hij zijn carrière een broodnodige impuls te geven. In Frankfurt was Willems het afgelopen seizoen veelal bankzitter en als hij al speelde, was dat vaak als middenvelder. Newcastle heeft hem specifiek voor de linksbackpositie gehaald.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.