Neville boekt in bekertoernooi wel succes met Valencia

Reacties

Valencia heeft zich ten koste van Granada eenvoudig voor de kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi geplaatst: 0-3. Zo is trainer Gary Neville, die in de competitie na vijf duels onder zijn leiding nog zonder zege is, in het bekertoernooi wel succesvol.

Neville boekt in bekertoernooi wel succes met Valencia

Het uitduel was voor Valencia door een 4-0 thuiszege al verworden tot een formaliteit. Toen Wilfried Zahibo op slag van rust uit een corner de 0-1 binnenkopte was ook het laatste restje spanning weg.

Na ruim een uur tikte Paco Alcácer de 0-2 binnen. Terwijl Rubén Rochina geblesseerd op de grond lag, werd hij weggestuurd en bleef oog in oog met doelman Ivan Kelava koel. Valencia, dat voormalig PSV'er Zakaria Bakkali halverwege inbracht, liep in de slotfase ook nog uit naar 0-3. Pablo Piatti benutte een door Bakkali versierde strafschop.

Door de dubbele zege schaart Valencia zich net als Mirandés (Segunda División), Sevilla, Celta de Vigo, Athletic de Bilbao, Barcelona en Las Palmas bij de laatste acht. De laatste ploeg die op 20 en 27 januari zal gaan vechten om een halve finaleplek zal komen uit het duel tussen Atlético Madrid en Rayo Vallecano.

Het bekertoernooi zorgt er ondertussen voor dat de balans van Neville bij Valencia in balans is. Alle drie zijn zeges boekte hij in het bekertoernooi. Van de overige zes duels (vijf competitie, één Champions League) speelde de Engelsman er drie gelijk en ging hij ook drie keer ten onder met zijn ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.