Neres voelt zich elke dag een beetje beter bij Benfica

Reacties

David Neres werd woensdagavond de bekerheld van Benfica. De voormalige Ajacied maakte met een omhaal het verschil tussen de ploeg van trainer Roger Schmidt op bezoek bij Portugese middenmoter Estoril.

Neres voelt zich elke dag een beetje beter bij Benfica
© Pro Shots
Estoril
Estoril
0 - 1
Benfica
Benfica

In de 66ste minuut kroonde de 25-jarige Neres zich tot matchwinner. 'Ik voel me elke dag een beetje beter om het team te helpen', verklaarde de Braziliaan na afloop bij O Jogo. 'Het was een moeilijke wedstrijd, dat wisten we. Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Benfica is nu 24 officiële wedstrijden onderweg dit seizoen en verloor nog geen enkele keer. De bekerzege betekende de zevende overwinning op rij. 'Ons doel is om elke wedstrijd waarin we spelen te winnen en de beker is niet anders.'

Neres is in de Portugese competitie ook al behoorlijk op dreef voor de ongenaakbare koploper. In tien duels scoorde hij vier keer en gaf hij drie assists. Hij kwam afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro over van Shakhtar Donetsk, dat hem een halfjaar eerder voor twaalf miljoen euro losweekte bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.