Neres beleeft teleurstellende terugkeer in Braziliaanse basiself

Reacties

Brazilië weet weer wat het is om een wedstrijd te verliezen. Na een ongeslagen reeks van zeventien duels, ging de ploeg van Tite woensdag onderuit in een vriendschappelijk duel met Peru.

Neres beleeft teleurstellende terugkeer in Braziliaanse basiself
Brazilië
Brazilië
0 - 1
Peru
Peru

Zo werd het een teleurstellende avond voor David Neres, die tegen Peru zijn achtste interland speelde. De Ajacied begon in juni in de basis bij Brazilië tijdens het toernooi om de Copa América, maar raakte zijn plek na twee groepsduels kwijt. Neres kwam in het restant van de eindronde niet meer in actie. Vanaf de kant zag hij Brazilië de finale met 3-1 winnen van Peru.

Brazilië en Peru stonden nu dus weer tegenover elkaar, ditmaal in Los Angeles, en Neres keerde terug in de basiself van de Seleção. Hij vormde een voorhoede met Roberto Firmino en Richarlison, maar kon het verschil niet maken. Neres was in de eerste helft nagenoeg onzichtbaar en maakte twintig minuten in de tweede helft plaats voor Lucas Paquéta. Ook Neymar kwam toen binnen de lijnen: hij verving Firmino.

Met Neymar in de ploeg voerde Brazilië de druk wat op, maar tot veel kansen kwam het niet. Vlak voor tijd trok Peru vervolgens aan het langste eind: Luis Abram kopte raak uit een vrije trap van Yoshimar Yotun. Zo nam Peru, met Feyenoorder Renato Tapia van begin tot eind in het veld, sportieve revanche voor de verloren Copa-finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Neres
Meer over Neres
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.