Nelom langer bij Willem II: 'Plezier teruggevonden'

Reacties

Willem II heeft het contract van Miquel Nelom verlengd. De 29-jarige verdediger ligt daarmee tot medio 2022 vast bij de Tilburgers.

Nelom langer bij Willem II: 'Plezier teruggevonden'
© Pro Shots

Technisch directeur Joris Mathijsen weet dat Nelom een belangrijke rol speelt bij Willem II. 'Zowel binnen als buiten de lijnen heeft hij dit seizoen laten zien een meerwaarde te zijn voor ons. Miquel is evenals de club ambitieus, wil blijven groeien en nog meer successen vieren met Willem II.'

Nelom vond in de zomer van 2018 onderdak bij het Schotse Hibernian. Zijn eerste buitenlandse avontuur werd geen doorslaand succes. Afgelopen september kwam hij in Tilburg op zoek naar nieuw geluk. Nelom vond waar hij naar zocht. 'Ik ben aan het begin van het seizoen teruggekomen naar Nederland om het plezier in het spel terug te vinden', zegt hij de clubwebsite. 'Dat is bij Willem II zeker gelukt.'

Zijn jaar bij De Tricolores krijgt een vervolg. 'Volgend seizoen willen we dit seizoen een goed vervolg geven en ik kijk ernaar uit om met Willem II Europees voetbal te spelen', aldus de gewezen Feyenoorder.

Met Marios Vrousai en Timon Wellenreuther is eveneens gesproken over een langer verblijf, maar handtekeningen zijn er (nog) niet gezet. Wellenreuther maakte maandag bekend dat hij na drie seizoenen vertrekt bij Willem II. Over Georgios Strezos en Fernando Lewis – de laatste herstelt van een kruisbandblessure – wordt later een beslissing genomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.