Nelom op weg naar Willem II

Reacties

Willem II hoopt op korte termijn Miquel Nelom te presenteren als nieuwe linksback. De 28-jarige tweevoudig international is afkomstig uit het netwerk van algemeen directeur Martin van Geel en technisch directeur Joris Mathijsen.

Nelom op weg naar Willem II

Nelom bracht vrijwel zijn gehele voetballoopbaan door in Rotterdam. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, debuteerde namens Excelsior in het betaald voetbal, keerde in 2011 terug in De Kuip en speelde uiteindelijk tot januari 2018 bij Feyenoord. Bij die club leerde hij Van Geel kennen en speelde hij samen met Mathijsen. Tot het einde van het seizoen 2017/18 speelde Nelom vervolgens op huurbasis bij Sparta, waarmee hij alledrie de clubs in Rotterdam kon afvinken.

Vorig seizoen stond Nelom onder contract bij Hibernian FC in Schotland, maar zijn periode daar draaide uit op een teleurstelling. De club was aanvankelijk nog trots op het vastleggen van de tweevoudig Oranje-international, maar veel kansen kreeg hij er niet. In totaal kwam de linkspoot tot drie optredens in de Schotse Premier League, waarvan één als invaller. Zijn aflopende contract werd dan ook niet verlengd.

Bij Willem II maakt Nelom nu waarschijnlijk zijn rentree in de Eredivisie. Eerder was hij op proef bij Vitesse, maar daar verdiende hij geen contract. Met de aanstaande komst van Nelom maakt Willem II coach Adrie Koster blij. Hij gaf onlangs nog aan over een te krappe selectie te beschikken. 

Bekijk hieronder de eerdere transfers van Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer M. Nelom
Meer over M. Nelom
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.