Negatieve hoofdrol voor Gudelj bij droomstart Portugal

Reacties

Nemanja Gudelj kende zondag een bijzonder ongelukkige rol in de openingsfase van de WK-kwalificatiekraker tussen Portugal en Servië. De middenvelder van Sevilla leed balverlies, waarna de thuisploeg de score opende.

Negatieve hoofdrol voor Gudelj bij droomstart Portugal
© Pro Shots
Portugal
Portugal
1 - 2
Servië
Servië

Portugal - Servië gold als een rechtstreeks duel voor de eerste plek in Groep A van de WK-kwalificatie. De Portugezen hadden aan een punt genoeg, maar gingen vol voor de winst. De formatie van bondscoach Fernando Santos klapte er vanaf het begin op.

Dat bleek al na twee minuten, toen Gudelj met de bal aan zijn voet een ploeggenoot zocht om aan te spelen. De voormalig speler van Ajax, AZ en NAC Breda liet zich vervolgens van de bal zetten door Bernardo Silva, waarna Sanches op het doel af ging en scoorde: 1-0.

Volgens Gudelj werd er een overtreding op hem gemaakt, maar daar was volgens scheidsrechter Daniele Orsato geen sprake van. Bondscoach Dragan Stojkovic van Servië kreeg een gele kaart vanwege zijn boosheid over het goedkeuren van het doelpunt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.