Nederland - Duitsland opnieuw in Johan Cruijff Arena

Reacties

De KNVB heeft vrijdagochtend naar buiten gebracht waar het Nederlands elftal zijn EK-kwalificatiewedstrijden gaat spelen. De vier interlands worden gespeeld in De Kuip en de Johan Cruijff Arena.

Nederland - Duitsland opnieuw in Johan Cruijff Arena

Op 21 maart 2019 neemt Oranje het in De Kuip op tegen Wit-Rusland, drie dagen later wordt in de Johan Cruijff Arena de wedstrijd tegen Duitsland gespeeld. Op 13 oktober van dit jaar nam het Nederlands elftal het in Amsterdam ook al op tegen de Duitsers in het kader van de Nations League. Toen werd er met 3-0 gewonnen.

De EK-kwalificatiewedstrijd tussen Oranje en Noord-Ierland wordt op 10 oktober in De Kuip gespeeld, terwijl de kwalificatiereeks wordt afgesloten in de Johan Cruijff Arena met een wedstrijd tegen Estland op 19 november. Al deze wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

Bondscoach Ronald Koeman is blij met de verdeling. 'We hebben besloten onze kwalificatiewedstrijden voor EURO 2020 in de twee grote stadions van ons land te spelen. Op die manier kunnen zoveel mogelijk fans onze wedstrijden bezoeken.'

'We bewaren natuurlijk goede herinneringen aan het Nations League-duel met Duitsland in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA en de zege op wereldkampioen Frankrijk in een volle Kuip. Ik hoop dat de Oranje-supporters opnieuw massaal naar het stadion komen om ons aan te moedigen. Wij kijken er in ieder geval naar uit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.