NEC wijst Van den Berg de deur na mislukte samenwerking

Reacties

NEC Nijmegen hoopt zo snel mogelijk afscheid te nemen van routinier Joey van den Berg. De 33-jarige middenvelder mag, net als verdediger Mathias Bossaerts, transfervrij vertrekken. Het duo is per direct teruggezet naar de beloften.

NEC wijst Van den Berg de deur na mislukte samenwerking

Van den Berg kwam vorig jaar over van Reading FC, maar zijn seizoen in Nijmegen werd bepaald geen succes voor de grootverdiener. NEC overleefde de eerste ronde van de play-offs niet, Van den Berg zelf viel vooral op door het pakken van kaarten. Nu mag hij dus vertrekken. 'Dit is de uitkomst van diverse gesprekken die de staf en de clubleiding van NEC heeft gevoerd', zo meldt de club in een verklaring.

In afwachting van een vertrek trainen Van den Berg en Bossaerts mee met de beloften. 'In de gesprekken die wij als staf en clubleiding vorige week hebben gevoerd met Mathias en Joey hebben wij onvoldoende basis kunnen vinden voor een verdere gezamenlijke toekomst', licht algemeen directeur Wilco van Schaik toe. 'We hebben beide spelers diverse opties voorgelegd, maar uiteindelijk toch zelf als club dit weekend de beslissing genomen dat het voor beide partijen beter is om op korte termijn uit elkaar te gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.