NEC rondt komst van Japanse spits Ogawa af

Reacties

NEC heeft de komst van Koki Ogawa afgerond. De 25-jarige Japanner wordt voor een jaar gehuurd van Yokohama FC, waarna de Nijmeegse club de kans heeft om hem definitief vast te leggen. Ogawa moet NEC aan de nodige doelpunten gaan helpen.

NEC rondt komst van Japanse spits Ogawa af

Ogawa speelde sinds begin 2022 bij Yokohama en had met 26 doelpunten een belangrijke rol in de promotie naar het hoogste niveau. Daar kwam hij dit jaar in de eerste seizoenshelft tot zes treffers in vijftien duels. Ogawa wil graag het avontuur aangaan in Europa en heeft zijn ogen gericht op het nationale elftal van Japan.

'Ik kan niet wachten om te mogen spelen in het shirt van N.E.C. De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in een stap naar een grote Europese competitie. Ik ben blij met de kans die ik krijg om bij N.E.C. te mogen spelen, ik wil me hier graag bewijzen. Ik heb goede verhalen gehoord over de supporters en de sfeer in het Goffertstadion en ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten', vertelt Ogawa via de NEC-kanalen.

Technisch directeur Carlos Aalbers is vanzelfsprekend in zijn nopjes met de transfer van Ogawa naar NEC. 'We hebben het spel van Koki de afgelopen maanden aandachtig gevolgd en zien in hem een belangrijke aanwinst. Niet alleen om een bijdrage te hebben in doelpunten, maar ook in het aanspeelbaar zijn en inzet voor het team. We wensen hem veel succes en hopen dat hij zich snel thuis voelt in Nijmegen.'

De komst van Ogawa kondigde zich twee weken geleden al aan, maar de spits nam afgelopen weekend pas afscheid van Yokohama. Hij vloog direct naar Nederland, waar hij maandag de medische keuring doorstond en de selectie van NEC voor het eerst ontmoette. Ogawa is na Mees Hoedemakers, Sontje Hansen, Lars Olden Larsen, Bram Nuytinck en Youri Baas de zesde zomerversterking van NEC.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.