NEC nadert Ajax na razendsnelle dubbelslag

Reacties

NEC heeft zondag opnieuw goede zaken gedaan. Door de zege op SC Heerenveen staat de ploeg uit Nijmegen bijna gelijk met Ajax.

NEC nadert Ajax na razendsnelle dubbelslag
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
2 - 0
sc Heerenveen
sc Heerenveen

NEC won de derde wedstrijd op rij, al ging dat niet zonder slag of stoot. Het enige wapenfeit in de eerste helft was kort voor rust: Robér Gonzalez schoot van dichtbij op doelman Mickey van der Hart. De huurling van Real Betis schoof de bal in de tweede helft wel binnen, een minuut na de openingstreffer van Koki Ogawa. Eerst werd een kopbal van de Japanner nog van de lijn gehaald, bij de daaropvolgende corner was het wel raak.

De zege kwam niet meer in gevaar, waardoor NEC over Go Ahead Eagles heen is geklommen naar plek zes. Die laatste ploeg verloor vrijdag van PSV. Nummer vijf Ajax heeft nog slechts één punt voorsprong op de Nijmegenaren, na het gelijkspel tegen Fortuna Sittard eerder deze zondag. Voor Heerenveen zijn de plekken voor de play-offs (5 t/m 8) juist verder uit zicht geraakt, al mag de nummer negen ook meedoen als Feyenoord de KNVB-beker wint en alles daardoor één plekje doorschuift.

NEC Nederland

SC Heerenveen Nederland

SC Heerenveen Nederland

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.