NEC komt met hoopvolle stadionboodschap voor fans

Reacties

NEC zet alles in het werk om zo snel mogelijk weer voor publiek te spelen in eigen stadion. De club is bezig met diverse scenario's en er wordt zelfs gerept over de eerste thuiswedstrijd na de winterstop.

NEC komt met hoopvolle stadionboodschap voor fans
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
0 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Directeur Wilco van Schaik verwacht op basis van geluiden die hem bereiken vanuit Den Haag dat de lockdown nog wel even aan zal houden. Als dit klopt, zal de laatste thuiswedstrijd van NEC voor de winterstop – tegen PSV op 12 december – sowieso achter gesloten deuren plaats moet vinden. Toch sluit Van Schaik niet uit dat de eerstvolgende thuiswedstrijd daarna wél met fans in het stadion afgewerkt kan worden.

'We gaan alles op alles zetten om te kijken wat we kunnen doen als we thuis spelen tegen Heracles Almelo op 15 januari. Daar hebben we een week of acht voor. We zijn alles in het werk aan het stellen om nu al scenario's te maken. Hoe kunnen we het stadion veiliger maken? We zijn alles aan het doorberekenen, elke dag weer. Om jullie zo snel mogelijk weer in ons stadion te ontvangen', richt Van Schaik zich tot de fans.

NEC kreeg op 5 november een klap te verwerken, toen uit onderzoek naar voren kwam er meer (structurele) problemen aan het Goffertstadion waren. Kort daarvoor ging het mis na de thuiswedstrijd tegen Vitesse, een deel van de tribune begaf het onder het gewicht van uitsupporters. Van Schaik bevestigde in een videoboodschap via de officiële kanalen van NEC dat de club ook bezig is met noodscenario's, zoals een eigen noodstadion of ontwijken naar een amateurclub.

De komende thuiswedstrijden van NEC


Vr 26 nov. 2021

Zo 12 dec. 2021

Za 15 jan. 2022

Zo 23 jan. 2022

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.