NEC haalt versterking binnen met bestuurservaring bij Arsenal, KNVB en DFB

Reacties

Marcel Lucassen (61) is het nieuwe hoofd voetbalontwikkeling bij NEC. Dat maakt de bekerfinalist vrijdagmiddag bekend op de eigen clubwebsite. Lucassen gaat in Nijmegen aan de slag met het ontwikkelen en begeleiden van trainers en spelers uit de jeugdopleiding.

NEC haalt versterking binnen met bestuurservaring bij Arsenal, KNVB en DFB
© Pro Shots

Lucassen, afkomstig uit Venlo, heeft daar zin in. 'NEC heeft zich de laatste jaren op sportief vlak in sneltreinvaart ontwikkeld, waarbij er een belangrijke rol weggelegd was voor de jeugdopleiding. Dat heeft zich recent al vertaald in mooie successen in het Goffertstadion. Met mijn ervaring in het binnen- en buitenland wil ik een steentje bijdragen aan een nog betere verbinding tussen de academie en het eerste elftal', aldus de Limburger op de site van NEC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lucassen brengt een schat aan ervaring mee naar de Waalstad. Zijn vorige functie was die van technisch directeur van de voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten. In het verleden bekleedde Lucassen bij de Duitse voetbalbond DFB, Arsenal en de KNVB rollen die sterk lijken op de werkzaamheden die hij nu bij NEC gaat uitvoeren.

Voetbal International interviewde Lucassen in het verleden regelmatig. Hierbij een verhaal over zijn rol in de wederopstanding van het Duitse voetbal. 

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.