'Natte droom' Grasshopper-fans dankzij jacuzzi aan zijlijn

Grasshoppers heeft het begrip ultieme voetbalbeleving een nieuwe dimensie gegeven. Zaterdag stond er een jacuzzi aan de zijlijn bij de Zwitserse club.

'Natte droom' Grasshopper-fans dankzij jacuzzi aan zijlijn

Wie wil dat nou niet? Met een koud biertje of een glaasje champagne in de hand de helden van je club volgen vanuit een heuse jacuzzi, die op enkele meters afstand van het strijdtoneel is geplaatst. En dan onder het genot van de nodige versnaperingen zelfs betrokken te worden in de feestvreugde na een doelpunt?

Die natte droom werd werkelijkheid voor enkele fans van Grasshoppers. Met dank aan sponsor Duravit had de Zwitserse club de gelegenheid geboden die unieke ervaring te krijgen. Per helft mochten twee personen plaatsnemen in de jacuzzi.

Maar deze bizarre beleving was niet voor iedere fan weggelegd. De minimumleeftijd was achttien, in verband met de aangeboden drank, en ook een zwemdiploma was een vereiste. Vier man hadden het uiteindelijk geluk. En er was meer reden voor hen om te juichen; Grasshoppers won zaterdag met 3-1 van Sankt Gallen, ongetwijfeld mede dankzij de uitgelaten stemming in de jacuzzi.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen