Natrappende beweging Martínez blijft onbestraft maar niet onbesproken

Reacties

Opmerkelijk moment bij Manchester United – Leeds United woensdagavond. Op slag van rust, bij een 0-1 stand in het voordeel van de bezoekers, liggen Lisandro Martínez en Patrick Bamford op de grond. De Argentijn raakt de Engelsman na afloop van het duel in twee keer het gezicht met zijn schoen.

Natrappende beweging Martínez blijft onbestraft maar niet onbesproken
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Leeds United
Leeds United

De arbitrage liet het voorval passeren, de VAR greep evenmin in, maar in de herhaling is het sterk twijfelachtig of Martínez het per ongeluk doet. Michael Owen, voormalig speler van Man Utd, denkt dat er opzet in het spel is. 'We hebben het allemaal weleens gehad, dat je denkt dat je iets er natuurlijk uit kan laten zien, maar dat je iemand toch een tik verkoopt. Hij weet donders goed wat hij daar doet, hij kan het makkelijk vermijden.'

Het moment komt een dag na lovende kritieken van Rio Ferdinand. In een podcast loofde het boegbeeld van The Red Devils onder meer de agressie van de Argentijn. Het is de vraag of hij daar dit mee bedoelde. Hoe dan ook: Martínez is er gewoon bij aanstaande zondag, als zijn ploeg het opnieuw opneemt tegen Leeds.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.