Nasri bevestigt: Agüero gaat punt achter loopbaan zetten

Reacties

Sergio Agüero zet een punt achter zijn carrière, zo heeft zijn oud-ploeggenoot Samir Nasri bevestigd. De Fransman reageerde op het nieuws van journalist Gerard Romero, waarmee eerder op zaterdag vrijwel alle grote Spaanse sportmedia uitpakten.

Nasri bevestigt: Agüero gaat punt achter loopbaan zetten
© Pro Shots

Agüero heeft zijn werkgever Barcelona reeds op de hoogte gesteld van zijn besluit, zo meldde Romero. Op dit moment heeft de Argentijn nog een contract tot medio 2023 in Camp Nou, maar dat gaat hij dus niet uitdienen.

Nasri werd zaterdagavond met het bericht van Romero geconfronteerd. De oud-ploeggenoot van de Argentijn schoof aan als analyticus bij Canal +. 'Hij heeft me dit nieuws bevestigd, helaas. Ik vind dit heel erg. Het was natuurlijk niet zijn keuze om zo te stoppen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Agüero staat sinds het thuisduel met Alavés van 30 oktober aan de kant. De spits werd duizelig en kreeg last van zijn borst, waarna hij gewisseld werd. Agüero werd naar het ziekenhuis gebracht en daar werd een hartritmestoornis vastgesteld.

Vorige week deed het gerucht al de ronde dat Agüero vervroegd zou stoppen. 'Ik wil graag laten weten dat ik de instructies van de clubartsen volg. Dat betekent dat ik testen en behandelingen onderga en dat we alles na negentig dagen evalueren. Altijd positief!', reageerde Agüero op Twitter.

El Kun speelde slechts vijf wedstrijden voor Barcelona en daarin kwam hij één keer tot scoren. Rond het duel van Barcelona met Espanyol sprak vicepreses Rafael Yuste van Barcelona het nieuws nog tegen. 'Agüero gaat een traject van drie maanden in en dan volgt de beslissing.' Na de zege op Espanyol liet ook Xavi optekenen niets te weten van een nakend afscheid van de Argentijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.