Nani is frustraties niet de baas: rode kaart na afloop

Reacties

De Portugees Nani heeft donderdagavond maar moeilijk kunnen verkroppen dat Fenerbahçe de bekerfinale niet heeft gewonnen. De 29-jarige Portugees kreeg na afloop van de eindstrijd tegen Galatasaray (1-0 verlies) een rode kaart.

Nani is frustraties niet de baas: rode kaart na afloop

De strijd tussen de twee aartsrivalen was al ten einde toen Nani op het veld vlakbij een cameraploeg stond. De aanvaller maakte daarvan gebruik door op het arbitrale trio, dat vlak bij hem stond, te wijzen en cynisch te applaudisseren. De arbiter van dienst reageerde direct door Nani eerst een gele en vervolgens een rode kaart te tonen.

Voor Nani restte niets anders dan, samen met de cameraploeg en al mopperend, de gang richting de kleedkamer te vervolgen. Alleen wacht hem waarschijnlijk ook nog een schorsing.

Voor Nani en Fenerbahçe eindigde het seizoen daardoor in mineur. De ploeg moest in de competitie de titel al aan Besiktas laten. De Portugees speelde dit seizoen 47 officiële duels en was daarin twaalf keer trefzeker voor de werkgever van Robin van Persie. Lukas Podolski, ploeggenoot van Wesley Sneijder (op de foto met Nani) bij Galatasaray, maakte donderdag het enige doelpunt van de finale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.