Nagelsmann heeft mooie woorden over voor Bosz en Schreuder

Reacties

Julian Nagelsmann kijkt uit naar de confrontatie met Peter Bosz komende vrijdag. De 1899 Hoffenheim-trainer heeft tevens complimenten over voor zijn opvolger Alfred Schreuder.

Nagelsmann heeft mooie woorden over voor Bosz en Schreuder

De wedstrijd tussen Hoffenheim en Bayer Leverkusen staat vrijdag in het teken van de strijd om de Europa League-tickets. Nagelsmann heeft zin in de krachtmeting met Bosz: 'Ik vind hem een ongelooflijke coach met een ongelooflijk leuke filosofie. Het is buitengewoon aantrekkelijk en leuk om naar te kijken. Hij is een trainer met een heel, heel duidelijke stijl, dat vind ik mooi', vertelt hij aan Kicker.

Nagelsmann is bezig aan zijn laatste maanden bij Hoffenheim. Komende zomer vertrekt de 31-jarige Duitser naar RB Leipzig. Schreuder werkte van 2015 tot 2018 als assistent van Nagelsmann en volgt hem komend seizoen op als eindverantwoordelijke. 'Ik werd er ook door verrast', vertelt de jonge trainer.

'Ik vertrouw hem heel erg en hoop dat hij de weg die we samen hebben ingezet succesvol voortzet. Hij was lange tijd mijn assistent en we hebben veel en goed samengewerkt, ik kon altijd goed met hem opschieten. Hoe hij als hoofdtrainer is, weet ik niet echt, want hij moest altijd naar mij luisteren. Maar hij is een échte winnaar. Dat is een belangrijke voorwaarde.'

1899 Hoffenheim
1899 Hoffenheim
4 - 1
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.