Nachtmerrie voor Krul: Aubameyang profiteert van ongekende flater

Reacties

Tim Krul heeft woensdagavond een pijnlijke hoofdrol gespeeld bij de openingstreffer van Arsenal in het thuisduel met Norwich City. De Nederlander ging volledig de mist in toen hij Pierre-Emerick Aubameyang probeerde uit te kappen.

Nachtmerrie voor Krul: Aubameyang profiteert van ongekende flater
© Pro Shots

De wedstrijd tussen Arsenal en Norwich City in het Emirates Stadium is ruim een half uur onderweg als Krul de bal teruggespeeld krijgt. Met Aubameyang op ruime afstand heeft de Nederlandse doelman alle tijd om de terugspeelbal goed te verwerken. Terwijl Aubameyang druk zet, begint Krul te twijfelen. Hij besluit om de aanvoerder van Arsenal uit te kappen, maar dat gaat he-le-maal fout.

In plaats van Aubameyang uit te kappen en zichzelf vrij te spelen, steekt de spits uit Gabon zijn voet uit, ontfutselt Krul de bal en schuift de bal simpel in het lege doel: 1-0 voor Arsenal, met grote dank aan de Nederlandse doelman. Niet veel later maakt Granit Xhaka er ook nog 2-0 van. Dat is tevens de ruststand bij de wedstrijd die om 19.00 uur begon.

Norwich City staat laatste in de Premier League met 21 punten. De achterstand op de veilige zeventiende plek is zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.