Nachtmerrie voor doelman: polletje helpt Eintracht Frankfurt op weg

FC Heidenheim is zaterdag op een wel heel schlemielige wijze op achterstand gekomen tegen Eintracht Frankfurt. Doelman Kevin Müller miste door een polletje op het gras de bal en zorgde er zo voor dat een pass van Benedikt Gimber in eigen doel belandde.

© Viaplay
Heidenheim
Heidenheim
1 - 2
Eintracht Frankfurt

Heidenheim begon nog prima aan de wedstrijd tegen de nummer zes van de Bundesliga. Het maakte de eigen goal nog ongelukkiger. Gimber kon er niet zo veel aan doen. De verdediger speelde nietsvermoedend terug op zijn doelman, die door het polletje op het verkeerde been stond.

Müller, die overigens het neefje is van Martin Pieckenhagen, maaide zo onder de bal door en zag de pass van Gimber in zijn doel rollen. Heidenheim ging zo met een achterstand de rust in tegen Frankfurt. De ploeg verloor uiteindelijk met 1-2. Niels Nkounkou verdubbelde in de tweede helft de voorsprong van Frankfurt en Marvin Pieringer zorgde voor 1-2.