NAC sluit eerste Man City-huurlingen voor nieuw seizoen in de armen

Reacties

NAC Breda heeft de eerste groep Manchester City-huurlingen voor het nieuwe seizoen welkom geheten. Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Marí gaan met de Brabanders de strijd tegen degradatie aan in de Eredivisie.

NAC sluit eerste Man City-huurlingen voor nieuw seizoen in de armen

Het trio komt zaterdag aan in Nederland en sluit maandag al aan voor de eerste training van de Eredivisie-promovendus. Het voorbije seizoen huurde NAC al zes spelers van The Citizens, met als blikvanger Manu García.

Het is aan onder anderen Fernandes om het voorbeeld van zijn landgenoot te volgen. De achttienjarige Spanjaard vertrok in 2013 bij Real Zaragoza om zijn droom na te jagen in Manchester. Het voorbije seizoen maakte de aanvallende middenvelder indruk in onder meer de UEFA Youth League.

De twintigjarige Ambrose (foto) is jeugdinternational voor Frankrijk en komt bij voorkeur als spits in actie. Marí is met zijn 23 jaar al wat ouder en heeft al de nodige ervaring opgedaan in zijn thuisland Spanje. De centrumverdediger werd vorig seizoen verhuurd aan Girona, dat net als NAC goede banden heeft met de Engelse topclub.

Technisch directeur Hans Smulders laat op de NAC-site weten erg tevreden te zijn met de komst van het drietal. 'Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst. Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal.'

Bekijk hier het transferoverzicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.