NAC heeft Sporkslede en talentvol duo bijna terug

Reacties

De ziekenboeg van NAC Breda begint langzaam leeg te lopen. Jongelingen Bart Meijers en Bodi Brusselers zijn hard op de weg terug, terwijl ook Fabian Sporkslede niet lang meer hoeft toe te kijken.

NAC heeft Sporkslede en talentvol duo bijna terug
Fabian Sporkslede viel in de voorbereiding tegen Vitesse uit, maar is op de weg terug

Centrumverdediger Meijers (20) werd na het afgelopen successeizoen, waarin hij zijn doorbraak beleefde, geopereerd aan zijn schouder. Via de officiële kanalen van NAC laat hij nu weten dat hij aan het eind van deze maand groen licht hoopt te krijgen om aan te sluiten bij de groepstraining.

Ook de achttienjarige Brusselers – net als Meijers uit de jeugdopleiding van NAC – is op de weg terug. De zoon van Geert Brusselers, voormalig profvoetballer en ex-trainer van PSV Onder-19, hoopt binnenkort weer aan te sluiten na zijn hamstringkwetsuur.

Voor Fabian Sporkslede is een rentree nog dichterbij. De verdediger haakte in aanloop naar de seizoensouverture bij Vitesse af met een knieblessure, maar uit een mri-scan is gebleken dat er geen ernstige schade is. Hij richt zich op het thuisduel met Sparta Rotterdam van volgende week vrijdag. Routiniers Chiro N’Toko en Robbie Haemhouts zijn nog enkele weken uitgeschakeld.

Middagje NAC volgende test voor Lozano en PSV
Samenvatting: NAC bij rentree hard tot de orde geroepen door dwingend Vitesse
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.