NAC haalt Vloet en wacht op Koch en García

Reacties

Rai Vloet is definitief weg bij PSV. De 22-jarige middenvelder annex aanvaller speelt de komende drie jaar voor promovendus NAC Breda.

NAC haalt Vloet en wacht op Koch en García

Vloet doorliep de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, maar brak nooit echt door. Hij maakte onder Phillip Cocu nog wel zijn debuut in het eerste, maar verder dan een aantal optredens kwam hij niet. PSV verhuurde hem in januari 2016 vervolgens een halfjaar aan toenmalig Eredivisionist SC Cambuur, terwijl de zoon van voormalig FC Den Bosch-trainer Wiljan afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Eindhoven in de Jupiler League.

Met die ploeg speelde hij twee wedstrijden tegen NAC, waarin hij in totaal drie keer scoorde. Thuis won Eindhoven met 6-2, de zesde kwam van Vloet, maar met name in Breda (3-3) maakte hij met twee doelpunten én bijzonder goed spel grote indruk. Waar hij werd opgeleid als aanvaller/aanvallende middenvelder, speelde Vloet bij Eindhoven ook vaak wat minder aanvallend op het middenveld.

Vloet is na de transfervrije Nigel Bertrams de tweede aanwinst met een verleden bij PSV, en de derde moet nog komen. NAC wil verdediger Menno Koch toevoegen aan de selectie en hoopt hem snel te presenteren. Datzelfde geldt voor middenvelder Manu García. De Spanjaard van Manchester City speelde vorig seizoen al voor NAC en maakte in het Rat Verlegh Stadion grote indruk. De Bredanaars willen hem dan ook opnieuw binnenhalen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.