PSV'er Koch op weg naar NAC Breda

Reacties

Menno Koch zet zijn carrière zeer waarschijnlijk voort bij het naar de Eredivisie gepromoveerde NAC Breda. De centrale verdediger, hij wordt volgende week 23 jaar, is in onderhandeling met de Brabanders over een contract voor drie seizoenen.

PSV'er Koch op weg naar NAC Breda

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. Koch doorliep vanaf 2006 de opleiding bij PSV en heeft nog een verbintenis tot medio 2018 bij de club uit Eindhoven. Koch speelde op huurbasis in 2015 al eerder voor NAC Breda, maar een kruisbandblessure maakte daar al na negen wedstrijden een einde aan.

PSV verhuurde Koch afgelopen seizoen vervolgens aan FC Utrecht, maar daar kwam de verdediger in een half seizoen niet verder dan vier wedstrijden. Koch was een talent in de PSV-opleiding, hij was ook jeugdinternational in verschillende vertegenwoordigende elftallen, maar door pech en blessures kwam hij nog niet tot volle wasdom. 

'Menno is een uitstekende prof, hij heeft de juiste instelling en mentaliteit, dat hebben eerdere tegenslagen door blessures wel bewezen. We willen nu de stap naar de Eredivisie definitief zetten', zegt zijn zaakwaarnemer

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.