NAC diep door het stof na onsmakelijke toestanden in supportersbus

Reacties

NAC Breda is diep door het stof gegaan nadat supporters van de club zondagavond te maken kregen met een bus vol schimmel. Het was de bedoeling dat de supporters met de beschimmelde bus zouden afreizen naar het uitduel met Go Ahead Eagles. 'Onacceptabel', laat de club nu weten.

NAC diep door het stof na onsmakelijke toestanden in supportersbus
© Pro Shots

Een reis van 152 kilometer heen en 152 kilometer terug in een bus vol beschimmelde zitplekken. Dat is wat NAC-supporters te wachten stond zondagavond. Op social media doken verschillende filmpjes op van de onsmakelijke toestanden in de bus die de NAC-fans naar Deventer had moeten brengen voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Logischerwijs weigerden de supporters in te stappen. Er werd vervangend vervoer geregeld, maar hoewel het duel tussen Go Ahead Eagles en NAC Breda een kwartier werd uitgesteld, kwamen de supporters alsnog twintig minuten te laat. Het vervangende vervoer kwam namelijk te laat. Eenmaal aangekomen in De Adelaarshorst waren de fans tot overmaat van ramp getuige van een 1-0 nederlaag van hun club.

In een statement laat NAC weten de gang van zaken te betreuren: 'NAC vindt dit onacceptabel. Onze club is een club voor iedereen en de club is eindverantwoordelijk voor deze bussen. Inmiddels heeft NAC alle betrokken supporters persoonlijk benaderd. NAC gaat deze supporters compenseren met een kaart voor een uitwedstrijd naar keuze in de reguliere competitie. NAC is in gesprek met de busonderneming over het vervolg', zo luidt het statement.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.