NAC biedt onderdak voor FC Utrecht-spits Venema

Reacties

Nick Venema vervolgt zijn carrière bij NAC Breda. De 21-jarige aanvaller gaat op huurbasis spelen voor NAC Breda.

NAC biedt onderdak voor FC Utrecht-spits Venema
© Pro Shots

Venema was afgelopen seizoen door FC Utrecht verhuurd aan Almere City FC. Ondanks zijn in de Keuken Kampioen Divisie opgedane ervaring had de aanvaller in de Domstad weinig zicht op veel speeltijd in de hoofdmacht.

FC Utrecht zocht een oplossing voor Venema en heeft die in NAC Breda gevonden. De spits gaat komend seizoen op huurbasis spelen voor de Brabantse Eerstedivisionist. Trainer Maurice Steijn is gelukkig met de komst van de aanvaller. 'Nick is een jonge, enthousiaste aanvaller die op meerdere posities voorin inzetbaar is. Al denk ik dat hij vanaf de flank het gevaarlijkst kan zijn', zegt de coach op de clubwebsite.

Venema prijst zich gelukkig met zijn kans in Breda. 'Ik ben blij dat ik voor een fantastische club als NAC mag spelen. Natuurlijk met een geweldige aanhang, die hopelijk snel weer met veel naar het stadion mogen komen. Daarnaast hoop ik dat ik belangrijk kan zijn voor het team en voor de club!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.