FC Utrecht denkt na Elia ook nog aan Van Wolfswinkel

Reacties

Na de presentatie van Mimoun Mahi en Eljero Elia lijkt FC Utrecht nog niet klaar op de transfermarkt. De club heeft voorzichtig een lijntje uitgegooid naar Ricky van Wolfswinkel (31). Concreet is het volgens technisch directeur Jordy Zuidam echter nog niet.

FC Utrecht denkt na Elia ook nog aan Van Wolfswinkel

FC Utrecht is de laatste weken opvallend bedrijvig op de transfermarkt. Begin deze week werd Mimoun Mahi aangetrokken, woensdag werd Eljero Elia gepresenteerd. Maar met het oog op een mogelijk vertrek van Gyrano Kerk is ook geïnformeerd bij oud-spits Ricky van Wolfswinkel.

De spits uit Woudenberg staat nog onder contract bij FC Basel, maar speelde tussen 2009 en 2011 in de Domstad. Er is inmiddels contact geweest tussen club en speler. Technisch directeur Jordy Zuidam houdt zich voorlopig op de vlakte.

'Ik ben altijd in contact met spelers die veel voor de club hebben betekend en die kwaliteit hebben. Dat is in het geval van Ricky niet anders. Die lijntjes houd ik altijd en zo zijn er in het verleden ook wat deals tot stand gekomen. Alleen is dat nu nog niet zo concreet.'

Lees hier meer over de ambities van de Domstedelingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer R. van Wolfswinkel
Meer over R. van Wolfswinkel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.